Kleuren balk boven

Werken bij Alexander Calder

Alexander Calder arbeidsintegratie B.V. is een toonaangevend re-integratiebedrijf met ruim 300 medewerkers werkzaam vanuit meer dan 40 vestigingen en vele dependances. Wij begeleiden dagelijks 10.000 cliënten naar een goede baan in zo kort mogelijke tijd. Een belangrijk uitgangspunt is dat iedereen leert om zelf verantwoordelijk te zijn voor zijn of haar eigen terugkeer naar de arbeidsmarkt. Onze innovaties in kwaliteit en werkproces van re-integratie passen wij nu ook toe op inburgering. UWV en gemeenten zijn onze belangrijkste opdrachtgevers.
 
Alexander Calder is gewoon en toegankelijk. De drempel is laag, er is sprake van directe en open communicatie en afspraak is afspraak. Onze professionele medewerkers zijn enthousiaste doeners die van aanpakken weten. No nonsense voor onszelf en onze klanten. De medewerkers voelen zich verbonden met de missie van de organisatie. Ze zijn energiek en doelgericht. De consulenten zijn betrokken bij hun cliënten. Dit vertaalt zich in een professionele werkwijze, opbeurende woorden en advies als het tegen zit en meeleven wanneer er succes wordt behaald.
 
Alexander Calder maakt deel uit van Calder Holding waarin verschillende werkmaatschappijen zich in diverse werkvelden bezighouden met activering van mensen. Voor haar medewerkers betekent dat ook de kans om hun compententies ten dienste te stellen van andere bedrijven in Calder Holding. Te denken valt aan inburgering (Capabel Taal), geestelijke gezondheidszorg (Max Ernst en Jan Arends) of schuldhulpverlening (Westerbeek).
 
Calder Holding heeft recent een zeer grote re-integratieopdracht in London binnengehaald voor Calder UK en onze Britse dochter Talent. Veel van onze medewerkers hebben de kans genomen om voor een of meerdere jaren aan de andere kant van de Noordzee aan de slag te gaan. Onder andere hierdoor zijn er verschillende vacatures ontstaan voor onze Nederlandse opdrachten.
 
U kunt al onze vacatures vinden op NationaleVacaturebank.nl. 
 
Sollicitaties ontvangen wij graag via solliciteren@calder.nl.


Kleuren balk onder